Překlenovací úvěr nebo úvěr od Lišky nejen řeší bydlení, ale může přinést i výhru

Objem úvěrů na bydlení, které Českomoravská stavební spořitelna poskytla za více než 12 let svým klientům, se přiblížila rekordní hranici 100 miliard korun. Při této příležitosti vypisuje ČMSS klientskou losovací soutěž o deset poukázek na odběr zboží v obchodním domě IKEA, každá v hodnotě 20 000 Kč.

Šanci dosáhnout na výhru mají ti klienti ČMSS a zájemci o optimální financování bydlení a dalších bytových potřeb, kteří v období od 1. února 2006 do 31. března 2006 podají u ČMSS žádost o překlenovací úvěr nebo úvěr ze stavebního spoření. Samozřejmostí je plná asistence klientova osobního finančního poradce při zpracování žádosti.

Ze všech došlých žádostí bude za právního dozoru 2. května 2006 vylosováno deset šťastných výherců poukazu na odběr zboží u společnosti IKEA v hodnotě 20 000 Kč. Poukaz lze uplatnit ve všech pobočkách IKEA v České republice.

Výherci budou o své výhře písemně vyrozuměni do 31. května 2006 a jejich seznam bude uveřejněn také na webových stránkách ČMSS, tj. na adrese www.cmss.cz. Zde najdou všichni zájemci také úplná soutěžní pravidla.