ČMSS upevňuje svou pozici na trhu a tomuto trendu odpovídá i nová, modernizovaná tvář jejího symbolu lišky

Českomoravská stavební spořitelna je největší, nejvyhledávanější a nejvýkonnější stavební spořitelnou a zároveň i největším poskytovatelem úvěrů na bydlení v České republice. Marketingová komunikace ČMSS je velice těsně spjata s jejím symbolem liškou. Ze všech prvků corporate indentity ČMSS je nejvýraznější právě tento prvek značky. Tržní postavení ČMSS se trvale upevňuje a na tuto skutečnost reaguje i nové ztvárnění lišky včetně navazující marketingové komunikace.

Lišku v novém, moderním dynamickém provedení 3D zdobí jednička složená z červených cihel.

• Liška vstoupila do světa stavebního spoření a financování bydlení před 30 lety, kdy se stala symbolem spolehlivosti největší německé stavební spořitelny Schwäbisch Hall, mateřské společnosti ČMSS. V současnosti plní s úspěchem svou nezastupitelnou roli v Německu a vedle ČMSS také v dalších dceřiných společnostech, na Slovensku, v Maďarsku a Číně.
  • Nová liška v trojrozměrném provedení, čili 3D, reprezentuje nejen ČMSS jako nejlepšího partnera pro spoření a financování bydlení, ale v její nové pozici na finančním trhu i jako instituci s širokou nabídkou dalších produktů a služeb. Liška je spolehlivým partnerem pro bydlení a finanční jistotu.
  • Design lišky je spojen pevně s jedničkou. Základním stavebním prvkem jedničky je přitom tradiční a známá součást loga ČMSS: červené cihly. Liška je nejvyhledávanější stavební spořitelnou v ČR. Liška je největším poskytovatelem úvěrů na bydlení v ČR. Liška se těší největší důvěře veřejnosti. Liška je silnou a stabilní společností.
  • S novou, výrazně modernizovanou tváří liška aktivně komunikuje s veřejností od počátku tohoto května. Výstižně to dokumentuje i reklamní kampaň ČMSS, která startuje 5. května t.r.

Se značkou ČMSS a její liškou si lidé nejvíce spojují vlastnosti jako spolehlivost, tradice, bezpečí, dosažitelnost, výhodné podmínky a kvalitní služby.

• Podpořená znalost lišky dosahuje již několik let hodnoty více než 90 % a přibližně 70 % obyvatel jí standardně spojuje se jménem ČMSS.
  • Výsledky výzkumů jednoznačně potvrzují, že značka ČMSS a její symbol liška patří k nejsilnějším a nejhodnotnějším značkám na finančním trhu v České republice.
  • Výzkumy zároveň přesvědčivě dokumentují, že od spořitelny s liškou ve znaku lidé očekávají vedle stavebního spoření a s ním spojených úvěrů na bydlení i další finanční produkty.

Liška reprezentuje široké spektrum žádaných finančních produktů

• Liška je dlouhodobě jedničkou v oblasti stavebního spoření a úvěrů na bytové potřeby obyvatel.
  • Jako první stavební spořitelna v ČR přitom zavedla do nabídky další finanční produkty rozšiřující spektrum životních jistot jejích klientů. Nové produkty v nabídce ČMSS jsou výsledkem spolupráce s renomovanými společnostmi, jimž patří přední pozice na evropském trhu.
  • S Liškou dnes lidé bezpečně spoří, uskutečňují svůj sen o pohodlném bydlení a střeše nad hlavou. U Lišky se také aktivně zabezpečují na stáří penzijním připojištěním. Bezpečně též investují do zajištěného fondu od Lišky. A nově též využívají k zajištění své půjčky od Lišky i rizikové životní pojištění z její nabídky.