Nabídku ČMSS nově doplňují produkty Poštovní spořitelny

Praha, 25. ledna 2007

Českomoravská stavební spořitelna rozšířila ve spolupráci s Poštovní spořitelnou od začátku tohoto roku svou nabídku o bankovní produkty PS. Produktové portfolio, s nímž dnes finanční poradci ČMSS přicházejí za svými klienty, vedle spoření s výhodnými úvěry na bydlení, penzijního připojištění, podílových fondů či pojištění úvěru a spoření zahrnují i spotřebitelský úvěr a běžný účet.

Doplněná nabídka ČMSS dává klientům v jeden okamžik a na jednom místě možnost řešit záměry související s bydlením komplexně

• SPOTŘEBITELSKÝ ÚVĚR umožňuje klientům ČMSS řešit i jejich další záměry, a to i ty spojené s bydlením, které z důvodu zákonných omezení nemohli uskutečnit prostřednictvím úvěrů ze stavebního spoření. V současnosti má nabídka tuto podobu:
    • Neúčelový spotřebitelský úvěr s úrokovou sazbou od 12,4 % p.a., tzn. i na pořízení zařizovacích předmětů do domácnosti a jeho dalšího vybavení.
    • Účelový spotřebitelský úvěr na pořízení automobilu s úrokem od 8,9 % p.a.
  • POSTŽIROVÝ ÚČET V PROGRAMU KLASIK je podle průzkumu serveru www.bankovnipoplatky.com cenově nejvýhodnějším účtem z nabídky velkých českých bank.
    • Bez poplatku za příchozí platby - jako první a dosud jediná velká banka Poštovní spořitelna nepenalizuje klienty za to, že jim přicházejí na účet peníze
    • Se službou CashBack umožňuje výběry hotovosti při platbě kartou zdarma
    • v kterémkoli supermarketu Albert nebo hypermarketu Hypernova (platí pro všechny karty Poštovní spořitelny: debetní i kreditní karty, embosované
    • i elektronické, VISA / VISA Elektron i MasterCard / Maestro)
    • Postžirový účet je přizpůsoben na míru všem věkovým skupinám: Mini (0 - 15 let), Junior (15 - 26 let), Klasik, Plus (nejvyšší nabídka), Senior, Handicap (účet speciálně přizpůsobený potřebám lidí se zdravotním postižením)
    • Naprosto nejširší distribuční síť:3300 pošt a poboček Poštovní spořitelny, 2300 poradců pro finanční plánování ČMSS, 2500 pokladen Albertů a Hypernov, více než 560 bankomatů, e-banking

ČMSS si svými výsledky vydobyla vedoucí postavení na českém trhu. Poštovní spořitelna je druhou největší bankou pro drobné klienty v České republice. Spolupráce úspěšných společností znamená především výhody pro klienty. Prodej produktů Poštovní spořitelny jako součást široké nabídky pro rodinu bude zprostředkovávat na 2400 finančních poradců ČMSS.