Bez zajištění poskytuje ČMSS úvěry v objemu až půl milionu korun

Praha, 15. května 2007

Českomoravská stavební spořitelna výrazným způsobem zvyšuje objem nezajištěné částky překlenovacího úvěru a úvěru ze stavebního spoření, kdy klient nepotřebuje žádné zajištění, ani ručitele. Nové, pro klienty velmi výhodné podmínky zajištění překlenovacích úvěrů a úvěru ze stavebního spoření vstoupily v platnost 11. května t.r.

Bez zajištění 500 000 Kč, se dvěma ručiteli až 700 000 Kč

• Zcela bez zajištění dosáhne klient ČMSS na úvěr ze stavebního spoření ve výši 500 tisíc korun a většina jejích klientů i na překlenovací s nezajištěnou částkou 500 tisíc korun.
  • Souběžně s tím vzrostla i výše nezajištěné částky překlenovacího úvěru a úvěru ze stavebního spoření, k jejímuž krytí postačí i jeden ručitel, a obdobně se posunula částka, u níž stačí ke krytí půjčky dva ručitelé.
  • Na překlenovací úvěr bez jakéhokoliv zajištění dosáhne i nadále nový klient bezprostředně po uzavření smlouvy o stavebním spoření, a to až do 100 000 Kč nezajištěné částky.
  • Nové podmínky zajištění překlenovacích úvěrů a úvěru ze stavebního spoření ilustruje přiložená tabulka.
Zajištění překlenovacích úvěrů Skupina I a II Skupina III
Bez zajištění < 500 000,- < 100 000,-
1 ručitel nebo pohledávka nebo nemovitost < 600 000,- < 200 000,-
2 ručitel nebo pohledávka nebo nemovitost < 700 000,- < 300 000,-