Novinka v nabídce ČMSS:

Bezpečné zhodnocení úspor, to je

Praha, 16. května 2007

Českomoravská stavební spořitelna obohatila produktovou nabídku o ideální kombinaci dlouhodobého spoření a finančního nástroje pro získání vlastního bytu či rodinného domu. Liška plus+, stavební spoření ČMSS a ČSOB Penzijní fondy Progres a Stabilita, tak tvoří unikátní produkt pro zabezpečenou budoucnost a zajištění na stáří.

Základním stavebním kamenem zabezpečené budoucnosti je vlastní byt nebo rodinný domek

• Vlastnictví nemovitosti k bydlení funguje jako významný pilíř zajištění na stáří. "Zkušenosti v Německu potvrzují," zdůraznil člen představenstva ČMSS Manfred Koller, "že vlastní nemovitost zlepšuje po odchodu na penzi finanční situaci jako zvýšení důchodu o jednu třetinu."
  • S Liškou plus+ může klient dlouhodobě spořit a zároveň má k dispozici ke splnění svých záměrů výhodný úvěr na bydlení. Úrokovou sazbu úvěru ze stavebního spoření zná totiž již v okamžiku uzavření smlouvy o stavebním spoření a ČMSS její výši garantuje až do úplného splacení úvěru.
  • Penzijní připojištění a stavební spoření hodnotí klienti ČMSS jako nejvýhodnější produkty pro zajištění na stáří. Penzijní připojištění z 88 % a stavební spoření z 62 %. Liška plus+ je klientům přináší oba dva. A jak poznamenal Manfred Koller, větší flexibilitu než samotné penzijní připojištění dává klientovi samozřejmě kombinovaný produkt.

Zavedení produktu Liška plus+ podporuje ČMSS prémií k penzijnímu připojištění, jejíž výše může dostáhnou až 500 Kč

• Liška plus+ představuje optimální kombinaci bezpečného zhodnocování úspor i cestu k zajištění vlastní střechy nad hlavou. K uzavření smlouvy stačí jedna návštěva finančního poradce ČMSS.
  • A pokud klient nebo jiný zájemce uzavře s finančním poradcem ČMSS v jeden den mezi 9. květnem 2007 a 30. červnem 2007 smlouvu o penzijním připojištění a prvotní či následnou smlouvu o stavebním spoření, může získat od ČMSS prémii na svůj účet penzijního připojištění až 500 korun.

Kontakt: Rostislav Trávníček, ředitel marketingu a komunikace ČMSS
Vinohradská 3218/169, 100 17 Praha 10