U ČMSS finanční program Liška plus s prémií a zajímavý dárek ke smlouvám v závěru roku

Praha, 1. listopadu 2007

Českomoravská stavební spořitelna se v závěru roku tradičně setkává se zvýšenou poptávkou po stavebním spoření i dalších produktech. Stejnou situaci registruje i letos. A právě v tomto období nabízí vedle celé škály produktů pro bydlení a finanční jistotu také prémii k programu Liška plus a k uzavřeným smlouvám také zajímavý dárek.

Budoucnost nemusejí klienti ČMSS hledat ve hvězdách

Ve třiceti velkých obchodních centrech po celé České republice je ve dnech 7. listopadu až 23. prosince připravena pro zájemce o zajištěnou budoucnost atraktivní akce Českomoravské stavební spořitelny. Její dominantu tvoří speciálně pro tuto příležitost vytvořený stánek ČMSS a finanční program Liška plus.

• Co se píše ve hvězdách, prozradí zájemcům přítomný erudovaný astrolog. A se zajištěním budoucnosti finančním programem Liška plus a s využitím dalších produktů z nabídky ČMSS pro zabezpečení rodinných záměrů kvalifikovaně poradí finanční poradce.

Prémie až 1500 Kč s Liškou plus

Unikátní finanční program Liška plus spojuje výhody stavebního spoření ČMSS a ČSOB Penzijních fondů Progres a Stabilita. S Liškou plus může klient dlouhodobě spořit a zároveň má k dispozici ke splnění svých záměrů výhodný úvěr na bydlení.

• Prémii může získat každý, kdo uzavře prvotní či následnou smlouvu o stavebním spoření a současně smlouvu o penzijním připojištění v rámci nového finančního programu Liška plus nejpozději do 31. prosince 2007.
  • Vlastnictví nemovitosti k bydlení funguje jako významný pilíř zajištění na stáří. "Zkušenosti v Německu potvrzují," zdůraznil člen představenstva ČMSS Manfred Koller, "že vlastní nemovitost zlepšuje po odchodu na penzi finanční situaci jako zvýšení důchodu o jednu třetinu." Penzijní připojištění a stavební spoření hodnotí klienti ČMSS jako nejvýhodnější produkty pro zajištění na stáří. Penzijní připojištění z 88 % a stavební spoření z 62 %. Program Liška plus je přináší oba dva.

Dárek ke každé smlouvě: Souprava hracích karet Liška plus

Produktová nabídka ČMSS umožňuje klientům komplexní řešení finančních otázek. Nabízí možnost výhodně, s jistotou spořit a financovat bydlení, zhodnocovat úspory nebo zabezpečit se na stáří. Výhodou je také to, že obchodní zástupce ČMSS hledá vždy řešení na míru potřeb každého klienta. V závěru roku tyto výhody doplňuje speciální dárek k uzavřené smlouvě: souprava žolíkových karet Liška plus.

Kontakt: Rostislav Trávníček, ředitel marketingu a komunikace ČMSS
Vinohradská 3218/169, 100 17 Praha 10