Platby na stavební spoření v závěru roku

Praha, 18. prosince 2008

Pro nárok na státní podporu za aktuální rok je nutné poukázat vklady tak, aby byly do konce roku připsány na účtu u Českomoravské stavební spořitelny. Státní podpora za rok 2008 může být totiž nárokována z těch plateb, které budou na účtu u ČMSS zaúčtovány nejpozději 31. 12. 2008. S tím by měli počítat především ti klienti, kteří odkládají své platby na konec roku a přitom je chtějí mít zahrnuty do základu pro výpočet státní podpory.

ČMSS vychází vstříc těm klientům, kteří z jakéhokoliv důvodu nestihli nebo nemohli poukázat či jinak uhradit zavčasu svůj vklad. Pokladna na ústředí ČMSS (Vinohradská 3218/169, Praha 10) bude mít otevřeno i na Silvestra.

• V období od 15. prosince do 30. prosince má pokladna v pracovní dny standardní provozní dobu 8.00 až 18.00 hodin. V sobotu, v neděli a ve svátek je uzavřena.
  • Ve středu 31. prosince je pokladna otevřena od 8.00 do 16.00 hodin.

Pro bezhotovostní úhrady z klientova účtu u jiného peněžního ústavu a také pro hotovostní vklady u jiných peněžních ústavů si jednotlivé banky stanovují své individuální podmínky.Doporučujeme, aby si klient poslední možné termíny převodů v závěru roku zaručující zaúčtování vkladu na účet u ČMSS nejpozději 31. 12. 2008 ověřil u svého bankovního ústavu a uskutečnil podle jeho podmínek.

V případě platby v hotovosti na pobočkách České pošty prostřednictvím poštovní složenky doporučujeme úhradu uskutečnit nejpozději 19. 12. 2008.

Kontakt:

Rostislav Trávníček, ředitel marketingu a komunikace ČMSS
Vinohradská 3218/169, 100 17 Praha 10, e-mail: tiskovyutvar@cmss.cz, tel.: &#43420 225 222 605