ČMSS výrazně zvýhodňuje nabídku překlenovacích úvěrů

Žádost o jejich poskytnutí vyřizuje zdarma

Praha, 23. února 2009

Českomoravská stavební spořitelna je v České republice dlouhodobě největším poskytovatelem úvěrů na bydlení. Od vstupu na český trh do současnosti poskytla obyvatelům na jejich bytové záměry 186 miliard korun úvěrových prostředků. Velký zájem je zejména o překlenovací úvěry. A právě podmínky jejich poskytování ČMSS výrazně zvýhodňuje.

Žadatelé o kterýkoliv překlenovací úvěr z nabídky ČMSS výrazně ušetří za zpracování žádosti, protože tuto službu poskytuje ČMSS zdarma.
Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí ČMSS do 17. dubna 2009.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů ČMSS vychází vstříc jak klientům, jejichž záměrem jsou malé či střední modernizace a úpravy domova, tak i klientům, kteří počítají s výstavbou nebo koupí nového bydlení, tedy s projektem podstatně větší finanční náročnosti.

Základem úspěchů ČMSS je výkonná a široce dostupná obchodní síť. Jejím nosným pilířem a zároveň nejvýkonnější složkou jsou finanční poradci, jejichž profesionalita má zásadní podíl na vysoké obchodní výkonnosti spořitelny a spokojenosti klientů. V současnosti poskytuje služby 1,9 milionu klientů více než 2800 finančních poradců ČMSS.