ČMSS vyřizuje žádosti o překlenovací úvěr zdarma

Praha, 1. června 2010 – Českomoravská stavební spořitelna je v České republice dlouhodobě největším poskytovatelem úvěrů na bydlení. Od vstupu na český trh do současnosti poskytla obyvatelům na jejich bytové záměry více než 227 miliard korun úvěrových prostředků. Velký zájem je zejména o překlenovací úvěry. A právě podmínky jejich poskytování ČMSS výrazně zvýhodňuje.

Žadatelé o překlenovací úvěr z nabídky ČMSS, to znamená Kredit Standard, Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, mohou za zpracování žádosti výrazně ušetřit, protože tuto službu poskytuje ČMSS zdarma. Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o uvedené překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 1. června 2010 do 30. června 2010.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů ČMSS vychází vstříc jak klientům, jejichž záměrem jsou malé či střední modernizace a úpravy domova, tak i klientům, kteří počítají s výstavbou nebo koupí nového bydlení, tedy s projektem podstatně větší finanční náročnosti.

Základem úspěchů ČMSS je výkonná a široce dostupná obchodní síť. Jejím nosným pilířem a zároveň nejvýkonnější složkou jsou finanční poradci, jejichž profesionalita má zásadní podíl na vysoké obchodní výkonnosti spořitelny a spokojenosti klientů. V současnosti poskytuje služby 1,85 milionu klientů více než 2800 finančních poradců ČMSS.