Produkt Českomoravské stavební spořitelny byl oceněn Zlatou korunu 2010. Potřetí v řadě vítězí ve stavebním spoření tarif Atraktiv

Praha, 4. června 2010 – Tarif stavebního spoření z nabídky Českomoravské stavební spořitelny Atraktiv získal v oboru stavebního spoření prestižní cenu Zlatá koruna 2010. Výsledky 8. ročníku stejnojmenné soutěže byly slavnostně vyhlášeny ve čtvrtek 3. června 2010 v Praze.

Prvenství tarifu stavebního spoření Atraktiv, který garantuje neměnný úrok z úvěru na bydlení ve výši 3,7 % p.a., představuje jedinečný úspěch ČMSS. K jeho nejvyšší nominaci dospěla Finanční akademie, sdružující více než 300 uznávaných odborníků, již třetím rokem po sobě. Plastiku Zlatá koruna za prvenství v kategorii stavební spoření převzal na slavnostním vyhlášení výsledků v pražském Top hotelu místopředseda představenstva ČMSS Manfred Koller.

Tarif se těší velké oblibě, protože lidem otevírá do budoucna dveře k výhodnému úvěru na jejich záměry v bydlení. „Zlatá koruna pro tarif Atraktiv nás samozřejmě velmi těší. Je to významné ocenění práce celé spořitelny, jejích zaměstnanců i externích finančních poradců,“ uvedl k získání prestižní ceny Manfred Koller.

Soutěž Zlatá koruna oceňuje nejlepší finanční produkty na českém trhu. Její výsledky jsou pro veřejnost průkazným dokladem kvalit oceněných produktů. V roce 2010 se základní části soutěže zúčastnilo v 15 kategoriích více než 200 finančních produktů od 75 společností.