Snížené úrokové sazby překlenovacích úvěrů ČMSS mohou zájemci využít až do konce září

Praha, 23. srpna 2010 – Českomoravská stavební spořitelna prodlužuje platnost mimořádné nabídky úrokově zvýhodněných překlenovacích úvěrů až do konce září t.r. Snížená úroková sazba o 0,4 procenta se týká překlenovacích úvěrů Kredit Standard, Topkredit, Topkredit plus a Tophypo. Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka platí pro žádosti o překlenovací úvěry, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 7. července 2010 do 30. září 2010.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů ČMSS vychází vstříc jak klientům, jejichž záměrem jsou malé či střední modernizace a úpravy domova, tak i klientům, kteří počítají s výstavbou nebo koupí nového bydlení, tedy s projektem podstatně větší finanční náročnosti.

Úrokové sazby v letním období zvýhodněných překlenovacích úvěrů (PÚ):

Kredit Standard s nezajištěnou částkou 150 tisíc korun a více 4,4 % p.a.
Kredit Standard s nezajištěnou částkou do 150 tisíc korun 4,8 % p.a.
Topkredit se splatností PÚ 72 měsíců a méně 4,4 % p.a.
Topkredit se splatností PÚ nad 72 měsíců 4,7 % p.a.
Topkredit plus se splatností PÚ 72 měsíců a méně 5,1 % p.a.
Topkredit plus se splatností PÚ nad 72 měsíců 5,4 % p.a.
Tophypo se splatností PÚ 72 měsíců a méně 4,6 % p.a.
Tophypo se splatností PÚ nad 72 měsíců 5,3 % p.a.

Českomoravská stavební spořitelna je v České republice dlouhodobě největším poskytovatelem úvěrů na bydlení. Od vstupu na český trh do současnosti poskytla obyvatelům na jejich bytové záměry více než 230 miliard korun úvěrových prostředků.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.