Nabídka ČMSS přináší atraktivní zvýhodnění novým i stávajícím klientům A ke každé smlouvě z nabídky ČMSS zajímavý vánoční dárek

Praha, 18. října 2010 – Českomoravská stavební spořitelna reaguje na aktuální proměny trhu a vstupuje do závěru roku s nabídkou přinášející novým i stávajícím klientům jedinečné zvýhodnění: smlouvu zdarma + finanční prémii navíc.

Stavební spoření je i nadále produktem výhodným a maximálně bezpečným. V kombinaci výnosu, úvěrových předností a maximální bezpečnosti vkladů nenabízí trh lepší, ani srovnatelnou alternativní nabídku. Aktuální nabídka ČMSS klientské výhody tohoto produktu zvýrazňuje.

Nově uzavřená smlouva = smlouva zdarma + finanční prémie

V případě vůbec první klientovy smlouvy u ČMSS činí do konce tohoto roku celkové zvýhodnění až 3000 korun. Smlouvu do cílové částky 150 000 korun pořídí zdarma, což zajistí prémie 1500 Kč. A vloží-li na smlouvu do konce roku ještě jednorázový vklad až 20 000 korun, tak získá dalších až 1500 korun v podobě finanční prémie. Na stejné zvýhodnění přitom dosáhne i klient, který ukončil smlouvu o stavebním spoření u ČMSS před rokem 2009 a neměl v období od 1. 1. 2009 u ČMSS smlouvu o stavebním spoření či smlouvu o překlenovacím úvěru/úvěru ze stavebního spoření.

Následná smlouva = smlouva zdarma + finanční prémie

Smlouvu zdarma s prémií až 1500 korun a další, finanční prémii 1500 korun může získat i klient, který s ČMSS uzavře následnou smlouvu. Učiní-li tak do 30. 11. 2010 a na vkladový účet vloží do 31. 12. 2010 jednorázový vklad 70 000 korun, může získat celkem 3000 korun.

Zvýšení cílové částky = smlouva zdarma + finanční prémie

Rozhodne-li se klient pro zvýšení cílové částky u stávající smlouvy a učiní tak do 30. 11. 2010, získává toto zvýšení díky prémii až 1500 korun zdarma. A vloží-li do 31. 12. 2010 na vkladový účet jednorázově 20 000 korun, získává další, finanční prémii 1500 korun.

Prémie k finančnímu programu Liška plus až 1500 Kč

Uzavře-li klient v období od 1. 10. 2010 do 31. 12. 2010 a ve stejný den v rámci finančního programu Liška plus prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření a smlouvu o penzijním připojištění ČSOB včetně převodu stávající smlouvy, může získat na stavební spoření prémii až 1500 korun. Výše prémie odpovídá 50% úhradě za uzavření smlouvy o stavebním spoření při cílové částce 300 tisíc korun.

Samozřejmostí je v období od 15. 10. 2010 do 31. 12. 2010 tradiční dárek ke každému produktu z nabídky ČMSS. Stačí využít jeden z produktů a klient získá vánoční balíček od Lišky se dvěma archy vánočního papíru, vánočními pohlednicemi a jmenovkami k dárkům.

Pro návštěvníky obchodních center po celé republice připravila ČMSS na období od 15. října 2010 do 4. prosince 2010 akci „Blýskněte se s Liškou“. Každý její účastník získá pozoruhodný fotoportrét a může se také zúčastnit soutěže o 50 fotoaparátů Sony.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně programu Liška plus mohou zájemci uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.