V závěru roku na trhu výrazně bodovala novinka produktové nabídky ČMSS Na Bonusový vklad od Lišky klienti vložili téměř půl miliardy korun

Praha, 20. ledna 2011 – Novinka Českomoravské stavební spořitelny, vycházející vstříc potřebám klientů vyšším výnosem a rychlejší likviditou naspořených prostředků, se v závěru roku 2010 u veřejnosti setkala s velkým zájmem. Mimořádné vklady klientů překročily částku 474 milionů korun.

Zájem o novinku nabízející bezpečné zhodnocení úspor stále trvá, a proto ČMSS platnost výhodné nabídky prodlužuje v nezměněných podmínkách až do konce března 2011.

Ke standardním výhodám stavebního spoření přidává Bonusový vklad od Lišky výhody další. Především bonus ve výši 1 % z vložených prostředků, zůstatek na účtu je přitom úročen úrokovou sazbou 2 % p.a. K tomu mají klienti vedení účtu Bonusového vkladu od Lišky po dobu dvou let zdarma. A po uplynutí dvou let od uzavření smlouvy je předčasná výpověď smlouvy před uplynutím zákonem dané vázací lhůty zdarma.
Aktuálně je podmínkou, že klient uzavře za standardních podmínek v období od 1. 1. 2011 do 31. 3. 2011 prvotní nebo následnou smlouvu o stavebním spoření. A na tuto smlouvu vloží do 30. 4. 2011 jednorázově nebo postupně minimálně částku 70 000 korun. A současně tuto smlouvu nevypoví před uplynutím dvou let od uzavření smlouvy.

Bonusový vklad od Lišky mohou zájemci uzavřít na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.