ČMSS snižuje úrokové sazby překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo Klientům jsou tyto překlenovací úvěry k dispozici s roční úrokovou sazbou od 3,9 %

Praha, 25. března 2011 – Českomoravská stavební spořitelna dále zvýhodňuje svou nabídku překlenovacích úvěrů. Až do konce dubna 2011 mohou klienti ČMSS v případě překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo využít nejen bezplatné vyřízení žádosti, ale též snížených úrokových sazeb.

Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vychází vstříc zejména těm klientům, kteří zvažují pořízení vlastního bydlení.

a) Žádosti o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vyřizuje ČMSS zdarma, tzn. neúčtuje úhradu za zpracování. Klienti tak mohou za zpracování žádosti výrazně ušetřit.

b) Úrokové sazby překlenovacích úvěrů Topkredit se splatností 72 a více měsíců, Topkredit plus a Tophypo se oproti poslední nabídce snižují o dalších 0,2 % p.a.

c) Dále pro překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo zavádíme slevy z úrokové sazby podle výše objemu úvěrového případu. U úvěrového případu od 1 milionu korun, přitom menšího než 2 miliony korun činí sleva dalších 0,2 % p.a.
U úvěrového případu ve výši 2 miliony korun a více činí sleva ještě dalších 0,1 % p.a.

Příklad překlenovacího úvěru Topkredit ve výši 2 miliony korun a dobou splatnosti překlenovacího úvěru 72 měsíců a méně:

• základní snížená úroková sazba - 4,2 % p.a.
  • sleva za objem PÚ větší než 1 milion a menší než 2 miliony korun - 0,2 % p.a.
  • sleva za objem PÚ 2 miliony korun a více - 0,1 % p.a.
  • výsledná akční úroková sazba - 3,9 % p.a.

Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, které budou doručeny na ústředí ČMSS v období od 28. března 2011 do 30. dubna 2011.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.