ČMSS prodlužuje mimořádné zvýhodnění překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo Až do konce května jsou klientům tyto překlenovací úvěry k dispozici s roční úrokovou sazbou od 3,9 %

Praha, 29. dubna 2011 – Českomoravská stavební spořitelna prodlužuje platnost zvýhodněné nabídky překlenovacích úvěrů. Až do konce května 2011 tak mohou klienti ČMSS v případě překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo využít nejen bezplatné vyřízení žádosti, ale též snížených úrokových sazeb.

Žádosti o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vyřizuje ČMSS zdarma, tzn. neúčtuje úhradu za zpracování. Klienti tak mohou za zpracování žádosti výrazně ušetřit.

Úrokové sazby překlenovacích úvěrů Topkredit se splatností 72 a více měsíců, Topkredit plus a Tophypo zůstávají oproti poslední nabídce snížené 0,2 % p.a.

Dále pro překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo platí slevy z úrokové sazby podle výše objemu úvěrového případu. U úvěrového případu od 1 milionu korun, přitom menšího než 2 miliony korun činí sleva dalších 0,2 % p.a. U úvěrového případu ve výši 2 miliony korun a více činí sleva ještě dalších 0,1 % p.a.

Mimořádná, časově vymezená zvýhodněná nabídka se týká žádostí o překlenovací úvěry Topkredit, Topkredit plus a Tophypo, které budou doručeny na ústředí ČMSS do 31. května 2011. Zvýhodněná nabídka překlenovacích úvěrů Topkredit, Topkredit plus a Tophypo vychází vstříc zejména těm klientům, kteří zvažují pořízení vlastního bydlení.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2900 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta.