Liška fandí českým domácnostem, rozdává hodnotné ceny

Českomoravská stavební spořitelna připravila nejen pro své klienty tipovací soutěž, ve které mohou účastníci vyhrát možnost vylepšení svého bydlení nákupem nového vybavení.

Soutěž probíhá od 23.5. do 30. 6. 2011 a zúčastnit se ji může každá fyzická osoba starší 18 let s doručovací adresou v České republice, mimo zaměstnanců ČMSS, smluvních partnerů a jejich příbuzných v přímé řadě.

Soutěžící nemusí udělat nic víc, než vyplnit formulář s kontaktními údaji na webových stránkách www.fandimestavebku.cz a co nejpřesněji odhadnout, jaká bude průměrná cílová částka smluv o stavebním spoření uzavřených s Liškou v červnu 2011. Soutěž nezavazuje účastníky k žádnému nákupu produktů nebo podepsání smlouvy s ČMSS.

Výhercem se stane soutěžící, který co nejpřesněji tipne odpověď na soutěžní otázku. V případě dvou správných odpovědí rozhoduje datum a čas doručení odpovědi, kdy vyhrává ta dříve vložená. Soutěžící s nejbližším typem vyhraje poukázku na nákup v obchodním domě IKEA v hodnotě 20 tisíc korun, druhý nejbližší tip je oceněn poukazem na nákup v IKEE v hodnotě 10 tisíc korun a třetí soutěžící s nejbližším tipem si odnese poukaz do IKEY na pět tisíc korun.

Veškeré informace, pravidla a podmínky neleznou zájemci o soutěž na stránkách www.fandimestavebku.cz a www.cmss.cz.