Buďte trendy, s tabletem od ČMSS zdarma!

Praha, 16. března 2015 Tablet zdarma k úvěrové smlouvě od Lišky

Českomoravská stavební spořitelna se díky velkému milníku ve své historii, milionu poskytnutých úvěrů, rozhodla odměnit klienty, kteří si u ČMSS zažádají o úvěr. Stačí si vzít úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření bez zajištění ve výši 150 000 až 500 000 Kč. Žádost musí být podána v období mezi 1. březnem a 30. červnem 2015.

Podmínkou je pouze rychlost – tablet Lenovo TAB 2 A7 čeká na prvních šest tisíc klientů, kteří vyčerpají úvěr do 31. července 2015. Zároveň dojde k registraci do věrnostního programu na adrese www.ziskejteulisky.cz. Tento portál je plný slev a akcí, které jsou určeny jak klientům, tak neklientům ČMSS.

Úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření - ideální nástroj pro drobné rekonstrukce

Úvěry ze stavebního spoření jsou výhodnou alternativou především pro ty, kteří se chtějí pustit do drobných rekonstrukcí svých domácností. Českomoravská stavební spořitelna nabízí úvěr či meziúvěr ze stavebního spoření do 500 000 Kč bez zajištění. Stačí jednoduše navštívit centrálu v Praze na Vinohradské či využít služeb více jak 2 000 obchodních zástupců, kteří jsou rozprostřeni po celé ČR.

Úvěry ze stavebního spoření jsou atraktivním a hojně vyhledávaným produktem na modernizace domácností. Potvrzují to i čísla.

„Za první dva měsíce roku 2015 evidujeme 4 600 nových úvěrových smluv v celkovém objemu 3,5 miliardy korun, což činí meziroční nárůst o téměř 16 procent,“ podotýká Manfred Koller, místopředseda představenstva ČMSS.