V lednu 2013 dosáhla ČMSS nového rekordního tržního podílu v poskytnutých úvěrech

Praha, 22. února 2013 – Českomoravská stavební spořitelna vstoupila do nového roku novým rekordním výkonem. Měřeno objemem úvěrů poskytnutých v lednu 2013 překročil její tržní podíl šedesátiprocentní hranici.

V lednu tohoto roku si do Lišky přišli klienti pro 2568 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření v celkové výši 1,88 miliardy korun. Tímto objemem si připsala nový rekordní podíl na trhu, a to ve výši 60,3 procenta.

Také průměrnou výší poskytnutého úvěru dosáhla ČMSS významného úspěchu na trhu stavebního spoření. Průměrnou výší úvěru 731,9 tisíc korun překročila průměr trhu o téměř sto tisíc korun, a potvrdila tak svou pozici dlouhodobého lídra.

Překlenovací úvěry nabízí ČMSS i nadále s roční úrokovou sazbou již od 3,4 procenta. Úvěry ze stavebního spoření jsou klientům k dispozici s roční úrokovou sazbou již od 2,95 procenta. I nadále vyřizuje ČMSS překlenovací úvěry typu TOP zdarma. A když klient souběžně s překlenovacím úvěrem typu TOP pořídí u svého finančního poradce ČMSS jeden nebo až čtyři doplňkové produkty z nabídky ČMSS, může získat za každý doplňkový produkt slevu z úrokové sazby překlenovacího úvěru 0,1 procentního bodu, tj. celkem až 0,4 procentního bodu.

Stáhnout tiskovou zprávu (PDF).