ČMSS spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“ o 50 tisíc Kč

Praha, 9. května 2017 Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) spouští soutěž „Svět bydlení očima dětí“. Hlavní cenou je příspěvek na rekonstrukci dětského pokojíčku v hodnotě 50 tisíc korun.

ČMSS připravila pro děti a jejich rodiče soutěž „Svět bydlení očima dětí“. Děti budou moci nakreslit svou představu o ideálním dětském pokojíčku. Hlavní cenou v soutěži je rekonstrukce dětského pokoje v hodnotě 50 tisíc korun, na děti čeká i řada dalších cen.

„Věříme, že kromě řady obrázků získáme i zajímavou sondu do myšlení dětí a jejich představ o ideálním bydlení. Z našich průzkumů vyplývá, že právě potřeba nového dětského pokojíčku bývá jedním z nejčastějších důvodů pro rekonstrukci bydlení. Při hodnocení všech obrázků budeme spolupracovat např. s psychologem či architektem, budeme rádi, když se nám společně podaří nabídnout inspiraci těm, kdo se na rekonstrukci teprve připravují,“ uvedl k soutěži vedoucí komunikace ČMSS Tomáš Kofroň.

Soutěž je připravena ve spolupráci s externím rodinným serverem, soutěžit lze zde: http://zena-in.cz/svet-bydleni-ocima-deti. Autor nejzajímavějšího obrázku získá hlavní cenu, kterou je 50.000 korun na rekonstrukci dětského pokojíčku nebo na jeho vybavení dle vlastního výběru.  Výherce vybere odborná porota ze všech přihlášených obrázků. O dalších cenách mohou rozhodnout hlasováním čtenáři.

ČMSS dlouhodobě podporuje rodiny a děti, v aktuální kampani zvýhodňuje rodinné i dětské smlouvy zvýhodněnými poplatky či dárky.

Českomoravská stavební spořitelna je největší českou stavební spořitelnou a největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Vznikla v roce 1993 a od té doby uzavřela více než 5,6 milionu smluv. ČMSS v roce 2015 jako první finanční instituce v ČR překonala hranici 1 000 000 poskytnutých úvěrů, téměř každý čtvrtý dům či byt v ČR byl postaven či rekonstruován za pomoci peněz od Lišky. Aktuálně má ČMSS zhruba 1,3 milionu klientů. Akcionáři ČMSS jsou ČSOB (55 %) a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG (45 %).