Firemní školka Českomoravské stavební spořitelny slaví 5 let

Praha, 17. 10. 2014 – Pampeliška, firemní školka Českomoravské stavební spořitelny, oslaví své 5leté působení 10. listopadu 2014 od 15 hodin v konferenčním sále sídla Českomoravské stavební spořitelny, Vinohradská 169, Praha 10. Na slavnostním zahájení vystoupí děti z mateřské školky, bude se promítat video z akcí školky, je připravena výstava a mnoho dalšího.

ČMSS byla jednou z prvních společností v České republice, která svým zaměstnancům nabídla denní péči o předškolní děti. „Jedná se o významný projekt společenské odpovědnosti firmy v rámci work-life balance, podpory našich zaměstnanců/rodičů“, říká Vladimír Staňura, předseda představenstva Českomoravské stavební spořitelny.

Provoz zahájila Pampeliška v pondělí 2. listopadu 2009 a od prvních dní nabízí ucelený týdenní program (plavání, flétna, házená, angličtina) doprovázený dalšími aktivitami jako výlety exkurze, divadla, koncerty, atd. Školka organizuje i různé preventivní zdravotní programy, například testování zraku, sluchu, péče o zuby, atd.). Kompletní informace naleznete na www.skolka-pampeliska.cz.

Standardní provozní doba je celoročně od pondělí do pátku od 7.00 do 17.00 hodin. Rodiče si mohou domluvit také individuální docházku dětí, například tři dny v týdnu, šest hodin denně, a podobně.

Volná kapacita školky je k dispozici i pro děti rodičů, kteří nepracují v ČMSS.

Provoz školky zabezpečuje společnost Firemní školky s.r.o., která má s vedením zařízení tohoto typu bohaté zkušenosti. Zajišťuje celoroční vzdělávací program dětí, který je obsahem shodný s programem státní mateřské školy. Zabezpečuje odborný personál s odpovídajícím pedagogickým nebo zdravotnickým vzděláním i zkušenostmi.

Školkou za dobu fungování prošlo celkem 265 dětí, z toho 119 děvčat a 146 chlapců.

Kontakty:
Jolana Jakoubková, výkonná ředitelka, jakoubkova@firemniskolky.cz, tel.: 605 799 799
Pavlína Procházková, PR a média, p.prochazkova@amphi.cz, tel.: 777 835 100

Stáhnout tiskovou zprávu (PDF)