Meziúvěry bez poplatku za vyřízení v ČMSS i v novém roce

Praha, 5. ledna 2016 Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) pokračuje v úspěšné akci a ani na začátku nového roku nebude účtovat poplatky za uzavření smlouvy o poskytnutí překlenovacího úvěru. Klienti tak ušetří až několik tisíc korun.

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) bude až do poloviny února poskytovat meziúvěry Kredit 90 a Kredit 100 bez poplatku za poskytnutí meziúvěru. Doposud tento poplatek činil 1 % z výše meziúvěru, např. při výši úvěru 500 tisíc korun tak klient nyní ušetří 5000 Kč.

ČMSS v loňském roce zaznamenala nárůst zájmu o úvěrování.  K zájmu o půjčky od stavebních spořitelen přispívají především nízké úrokové sazby, které jsou na historicky nejnižších úrovních. ČMSS nabízí aktuálně nejnižší úrokovou sazbu u meziúvěru se zajištěním nemovitosti od 2,1 %.

Výhodou stavebního spoření je i fakt, že klient již při uzavření stavebního spoření ví, za jakou úrokovou sazbu bude moci čerpat standardní úvěr. V letošním roce se chce ČMSS zaměřit i na jednodušší a rychlejší čerpání úvěru.

Českomoravská stavební spořitelna je největší českou stavební spořitelnou a největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Vznikla v roce 1993 a od té doby uzavřela více než 5,6 milionu smluv. ČMSS v roce 2015 jako první finanční instituce v ČR překonala hranici 1 000 000 poskytnutých úvěrů, téměř každý čtvrtý dům či byt v ČR byl postaven či rekonstruován za pomoci peněz od Lišky. Aktuálně má ČMSS více než 1,3 milionu klientů. Akcionáři ČMSS jsou ČSOB (55 %) a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG (45 %).