Nové pojištění od ČMSS: Liška nově pojistí okrasné rostliny i pojízdné domy, zajistí zdarma opravu domácích spotřebičů

Praha, 20. října 2015 Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) od října nabízí nové pojištění majetku a odpovědnosti. Pojištění zahrnuje řadu nových oblastí souvisejících s domovem a bydlením, klientům mj. nabídne bezplatnou opravu domácích elektrospotřebičů.

Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) připravila pro své klienty ve spolupráci s ČSOB Pojišťovnou novou nabídku pojištění majetku a odpovědnosti, které výrazně rozšiřuje pojistné krytí domácnosti. „Nově pojistíme např. okrasné rostliny a zahradní dekorace. Vidíme také rostoucí zájem klientů o pořízení tzv. mobilheimů, nově lze tedy pojistit i tyto pojízdné domy,“ vysvětluje člen představenstva ČMSS Manfred Koller.

Liška nabídne nové pojištění ve třech různých variantách – Standard, Dominant a Premiant. „Kromě obvyklých pojistných nebezpečí jsou ve variantě Premiant hrazeny i jakékoli závady a poruchy na technických zařízeních a elektronice všeho druhu. Asistenční služby tak zahrnují  i bezplatné opravy domácích elektrospotřebičů,“ dodal Manfred Koller.

Mezi další novinky patří např. pojištění věcí sloužících k podnikání, odcizení věcí osobní potřeby z automobilu či možnost pojištění např. osobních potřeb studenta na koleji nebo pojistné krytí invalidního vozíku.

TISKOVÁ ZPRÁVA KE STAŽENÍ (PDF)

Českomoravská stavební spořitelna je největší českou stavební spořitelnou a největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Vznikla v roce 1993 a od té doby uzavřela více než 5,6 milionu smluv. ČMSS v roce 2015 jako první finanční instituce v ČR překonala hranici 1 000 000 poskytnutých úvěrů, téměř každý čtvrtý dům či byt v ČR byl postaven či rekonstruován za pomoci peněz od Lišky. Aktuálně má ČMSS více než 1,3 milionu klientů. Akcionáři ČMSS jsou ČSOB (55 %) a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG (45 %).