Postavte si svůj domeček a vyhrávejte

Praha, 23. července 2015 Soutěž ve věrnostním programu ZískejteuLišky.cz. Postavte si svůj virtuální dům a vyhrajte zajímavou cenu!

Klienti Českomoravské stavební spořitelny při žádosti o stavební spoření či úvěr dostávají nejen kvalitní produkt, nýbrž i širokou škálu slev, akčních nabídek či soutěží. Jednou z nich je i hra „DOMEČEK“, která je zaměřena na oblast bydlení, v rámci které se soutěží o výhry za 500 000 korun. Hra se odehrává na známém webu věrnostního programu www.ziskejteulisky.cz.

Web ZískejteuLišky.cz obsahuje slevy a výhodné nabídky od partnerů, se kterými ČMSS dlouhodobě spolupracuje. Důležitou informací je, že web je určen pro všechny, nejen pro klienty Českomoravské stavební spořitelny.

Hlavním motivem hry je stavba virtuálního domečku a výbava jeho interiéru (pomocí 21 různých komponent). Jednotlivé stavební a interiérové prvky účastník soutěže získá přímo na stránce ZískejteuLišky.cz nebo právě na stránkách partnerů. Pokud chce mít někdo domeček opravdu vyšperkovaný, může získat tzv. bonusové stavební prvky, které účastník obdrží například při návštěvě poradenských míst ČMSS.

Aby soutěžící vyhrál nějakou z cen, je potřeba, aby svou kreativitou zaujal hlasující návštěvníky soutěžních webových stránek.

Účel kampaně je seznámit veřejnost s věrnostním programem ČMSS ZískejteuLišky a nabídnout slevy a akce, pomocí kterých si mohou jednoduše vylepšit domácnost. S Českomoravskou stavební spořitelnou jde vybavení domova zkrátka lépe.

Soutěž probíhá do 30. 11. 2015 na adrese www.ziskejteulisky.cz/domecek