Prvních sedm měsíců roku 2014 přineslo Lišce úspěch

Praha, 8. srpna 2014 – Prvních sedm měsíců roku 2014 dokázalo, že Českomoravská stavební spořitelna jednoznačně dominuje na trhu stavebního spoření. Nárůst počtu nových smluv a stejně tak i celkové cílové částky podtrhuje dobrou obchodní kondici ČMSS.

• Dvouciferný procentní nárůst počtu nových smluv o stavebním spoření

• Statistiky nově poskytnutých úvěrů

Dvouciferný procentní nárůst počtu nových smluv o stavebním spoření

Za prvních sedm měsíců roku 2014 uzavřela Českomoravská stavební spořitelna, lídr trhu, celkem 130 525 nových smluv o stavebním spoření včetně zvýšení cílové částky, což činí meziroční nárůst o více než 30 procent.

Objem celkové cílové částky nových smluv překročil hranici 48 miliard korun, což znamená nárůst téměř o 6 procent více než v roce 2013. Jen za měsíc červenec se ČMSS podařilo uzavřít více než 12 tisíc nových smluv a cílovou částkou převyšující 5 miliard korun.

Statistiky nově poskytnutých úvěrů

Do konce července poskytla ČMSS celkem 19 000 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření, a to v objemu 12,849 miliardy korun. V průběhu července bylo uzavřeno 2 893 překlenovacích úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření v objemu 1,943 miliardy korun. Celkový objem nesplacených úvěrů
k 31. 7. 2014 činí 120,26 miliardy korun.

Na konci července 2014 poskytovala ČMSS služby téměř 1,425 milionu klientů a evidovala bezmála 1,62 milionu platných smluv.

Smlouvu o stavebním spoření od Lišky včetně překlenovacího úvěru mohou zájemci vyřídit na všech místech obchodní sítě ČMSS. Jejím základem a nosným pilířem je 2200 zkušených finančních poradců ČMSS, kteří jsou připraveni poskytnout poradenský servis v místě a termínu dle přání a možností každého klienta. Seznam poradců s jejich přesnou lokací nalezne klient na stránkách www.cmss.cz.

Stáhnout tiskovou zprávu (PDF)