Úvěrové dny s Liškou

Praha, 11. srpna 2015 Na druhu půlku prázdnin připravila Českomoravská stavební spořitelna pro současné i možné budoucí klienty akci s názvem Úvěrové dny s Liškou. Jako každý rok i letos máme něco extra! Akce je spojena nejen s výhodnou roční sazbou překlenovacího úvěru od 1,9 %, nýbrž i se soutěží, ve které se hraje o rovný milion korun na lepší bydlení!

Soutěž o milion korun je součástí oslav ČMSS, jakožto jedničky v poskytování úvěrů na českém trhu. Pokud si do ČMSS přijdete v rozmezí od 17. 8. 2015 do 15. 9. 2015 pro překlenovací úvěr či řádný úvěr ze stavebního spoření v minimální výši 150 000 Kč, následně se zaregistruje do našeho programu výhod na stránce ZískejteuLišky.cz a správně odpovíte na otázku, která vám bude na webu položena, máte nakročeno k výhře!

Výhra čeká na toho žadatele, který jako první správně odpoví na soutěžní otázku.

Co dalšího přináší Úvěrové dny s Liškou?

Překlenovací úvěr se zajištěním nemovitostí s roční úrokovou sazbou od 1,9 %. Využít jej můžete třeba na koupi bytu či komplexní rekonstrukci bydlení.

• Vybrané překlenovací úvěry budeme nabízet zdarma včetně zpracování.
  • K úvěru bez zajištění ve výši od 150 000 do 500 000 nabízíme tablet Lenovo 2 A7 jako dárek.
  • Navíc máme novinku – až 20 % financí z úvěru můžete použít na financování nábytku bílé techniky.