Za uzavření smlouvy u ČMSS získají klienti odměnu 1000 Kč

Praha, 15. května 2017 Českomoravská stavební spořitelna (ČMSS) nově pro klienty připravila prémii 1000 Kč za uzavření smlouvy o stavebním spoření. ČMSS také prodlužuje zvýhodnění tzv. rodinných smluv, ke každé uzavřené smlouvě v rámci rodiny získají klienti odměnu v podobě houpací sítě.

S účinností od 15. května bude ČMSS odměňovat nové klienty prémií až 1000 Kč za uzavření smlouvy o stavebním spoření. Odměna představuje slevu 50 % z poplatku za uzavření smlouvy, max. do výše 1000 Kč.

ČMSS zároveň prodlužuje odměny za uzavření tzv. rodinné smlouvy. Pokud si rodič na pobočce uzavře smlouvu o stavebním spoření a zároveň založí stavební spoření i svému nezletilému dítěti, získá rodič dárek v podobě houpací sítě a dítě prémii až 1000 Kč. ČMSS prodlužuje platnost této akce až do konce června.

V platnosti zůstávají i finanční prémie za úvěrové obchody. K novým smlouvám a souběžně uzavřenému nezajištěnému meziúvěru Kredit Refin tak bude ČMSS až do konce června poskytovat prémii ve výši 0,5 % z výše úvěru, max. 2000 Kč.

Českomoravská stavební spořitelna v 1. čtvrtletí poskytla úvěry v celkovém objemu 6,4 miliardy korun. Oproti stejnému období roku 2016 to představuje nárůst o 52 procent. Výrazně posílila pozici především mezi malými úvěry do 1 milionu korun na rekonstrukce a modernizace. Do března tak ČMSS poskytla 7854 úvěrů a průměrná výše úvěru přesahuje 800 tisíc korun.

Českomoravská stavební spořitelna je největší českou stavební spořitelnou a největším poskytovatelem úvěrů v České republice. Vznikla v roce 1993 a od té doby uzavřela více než 5,6 milionu smluv. ČMSS v roce 2015 jako první finanční instituce v ČR překonala hranici 1 000 000 poskytnutých úvěrů, téměř každý čtvrtý dům či byt v ČR byl postaven či rekonstruován za pomoci peněz od Lišky. Aktuálně má ČMSS zhruba 1,3 milionu klientů. Akcionáři ČMSS jsou ČSOB (55 %) a Bausparkasse Schwäbisch Hall AG (45 %).